Zadnje pretraživanoObriši sve
Nema rezultata za traženi pojam!
PC servis

Popravljamo sve komponente stolnog računala i otklanjamo sve vrste hardverskih ili softverskih problema u najkraćem mogućem roku. I tako već 30 godina.

Detaljna dijagnostika stolnih računala

Kako bismo u potpunosti razumjeli što je potrebno učiniti kako bi vaše stolno računalo radilo najbolje, odnosno kako bi ponovno ispravno funkcioniralo nakon otklanjanja problema, prvo provodimo detaljnu dijagnostiku svih komponenti računala.

Dijagnostika podrazumijeva detaljnu analizu svakog od dijelova vašeg stolnog računala, kako bi ga u slučaju kvara bilo moguće što učinkovitije otkloniti, a pritom postići maksimalnu učinkovitost računala.

Instalacija operativnog sustava

Ako imate računalo koje radi vrlo sporo ili izbacuje mnogo pogrešaka, vjerojatno je vrijeme da ponovno instalirate operativni sustav. Prije obavljanja instalacije ili reinstalacije operativnog sustava, obavezno radimo backup svih vaših podataka kako bi spriječili gubitak istih. 

Čišćenje računala od prašine i zamjena termovodljive paste

Ako primijetite da je vaše računalo postalo bučnije i da se zagrijava više nego prije, vjerojatno je vrijeme da očistite i zamijenite termovodljivu pastu na procesoru i grafičkom čipu. Radimo to vrlo pedantno te koristimo izuzetno kvalitetno termovodljivu pastu proizvođača Arctic, koje imaju visoku vodljivost. Preporuča se čišćenje jednom godišnje, a najbolje je to obaviti prije ljetne sezone, jer se ljeti uređaji znatno više zagrijavaju. Saznajte više

Zamjena ili popravak komponenti

Računalo prikazuje plavi ekran( blue screen), ne reagira na pritisak tipke za uključivanje, slika se ne prikazuje na monitoru ili se gasi tijekom rada. Vjerojatno su neke komponente neispravne i vrijeme je za popravak ili zamjenu. 

Nadogradnja računala

Vaše računalo više nije tako brzo ili ne može izvršavati radnje koje zahtijevaju programi na kojima radite? Ne morate kupiti novo računalo. Vrijeme je za nadogradnju s boljim i bržim komponentama. Najčešća i najisplativija nadogradnja je zamjena klasičnog hard diska sa superbrzim SSD diskom. U sklopu zamjene radimo migraciju postojećeg operativnom sustava i svih podataka na novi SSD disk. Saznajte više

Sve vrste popravaka

Obavljamo sve vrste popravaka na stolnim računalima, a gore su navedeni neki od servisa koje najčešće radimo. Kompletan cjenik naših servisnih usluga možete pronaći ovdje.


IT oprema, punjači i baterije za elektroničke uređaje, Smart home

IT oprema, punjači i baterije za elektroničke uređaje, Smart home

Brza dijagnostika, kvalitetni popravci i održavanje IT sustava

Brza dijagnostika, kvalitetni popravci i održavanje IT sustava

Preuzimanje uređaja na vašoj adresi, popravak i dostava popravljenog uređaja.

Preuzimanje uređaja na vašoj adresi, popravak i dostava popravljenog uređaja.

Više od 30 godina uspješnog poslovanja.

Više od 30 godina uspješnog poslovanja.

Upišite se na našu mailing listu
i redovito pratite akcije, ekskluzivne ponude i novosti u našoj ponudi