Zadnje pretraživanoObriši sve
Nema rezultata za traženi pojam!
Zamjena tipkovnice na laptopu

Prolili ste tekućinu po tipkovnici Vašeg laptopa? Unutrašnjost tipkovnice je puna prljavštine? Neke tipke Vam ne rade? Ne dopustite da Vam loša tipkovnica upropasti dan! Vrijeme je za zamjenu tipkovnice.

Nema ništa više frustrirajuće od tipkovnice koja ne radi ispravno. Za razliku od tipkovnice desktop računala, koja se vrlo jednostavno i brzo zamijeni ( kupovinom nove ), laptop tipkovnice su integrirane u laptop i nije ih uvijek lako zamijeniti. U analogBIT servisnom centru zamjena laptop tipkovnice je rutinska operacija s kojom se gotovo svakodnevno susrećemo. Donesite laptop u analogBIT servisni centar, a mi ćemo u najkraćem roku zamijeniti tipkovnicu ako ju imamo na stanju, ili izraditi ponudu za zamjenu s rokom isporuke. Npr. ako je prolivena tekućina po laptopu, gotovo je sigurno da popravak tipkovnice nije moguć, pa se treba naručiti nova tipkovnica.  Ukoliko je potrebno naručiti novu tipkovnicu, rok isporuke je 7 do 15 dana ako nemamo tipkovnicu na lageru. Za vrijeme dok čekate tipkovnicu, možete preuzeti i koristiti Vaš laptop ili Vam možemo besplatno ustupiti zamjenski laptop ili zamjensku vanjsku tipkovnicu .

Cijena zamjenskih  ili originalnih tipkovnica je uglavnom između 33,00 eur - 150,00 eur.

usluga zamjena laptop tipkovnice - jednostavna(bez rastavljanja laptopa) - 20 eur
srednje složena(ugradnja topcase-a) - 45 eur
složena(ugradnja ljepljenjem na topcase) - 55 eur 

Sve naše tipkovnice dolaze sa otisnutim HR znakovima .

Također nudimo uslugu graviranja HR znakova na Vaše tipkovnice ili laptope po cijeni od 30 eur

Zatražite već danas informativnu i neobavezujuću ponudu za novu laptop tipkovnicu! U vašem upitu samo trebate navesti oznaku modela laptopa kako bi Vam ponudili odgovarajuću tipkovnicu.

Što treba učiniti kada prolijete tekućinu po laptopu?

Laptop tipkovnicu koja dolazi u dodir s bilo kojom tekućinom (voda, kava, sok, alkohol) treba odmah očistiti suhom krpom, položiti krpu između zaslona i tipkovnice i zatvoriti prijenosno računalo. Tekućina i struja su veliki neprijatelji. Kada se dva sastaju, tekućina može uništiti mnogo elektroničkih sklopova. Nadamo se da ovo ne čitate na mokrom računalu  Najbolje je ne koristiti laptop dok se sve ne posuši! Odmah nakon polijevanja laptopa s tekućinom, pritisnite i držite gumb za paljenje. Laptop će se ugasiti nakon 5 sekundi. Zatim uklonite sve izvore električne energije. Isključite AC adapter iz zidne utičnice. Zatim izvadite bateriju ako se baterija može izvaditi.Sada ste sigurni od šoka  Najprije temeljito osušite laptop s suhom krpom. Zatim očistite stol i stavite novi ručnik ili krpu preko njega. Otvorite laptop koliko god možete, tako da su zaslon i tipkovnica u istoj ravnini. Onda ga spustite, licem i tipkovnicom, na taj stol prekriven ručnikom. Ostavite ga tamo barem nekoliko sati kako bi voda mogla kapati. Preporuka bi bila da donesete uređaj u servis kako bi ga temeljito očistili i eventualno popravili/zamijenili oštečene dijelove. Najčešći problem je da neke tipke na tipkovnici izgube funkcionalnost. U tom slučaju je potrebna ugradnja nove tipkovnice. Najčešće tipkovnice već imamo na stanju te se mogu zamijeniti u roku od 1-2 dana.


IT oprema, punjači i baterije za elektroničke uređaje, Smart home

IT oprema, punjači i baterije za elektroničke uređaje, Smart home

Brza dijagnostika, kvalitetni popravci i održavanje IT sustava

Brza dijagnostika, kvalitetni popravci i održavanje IT sustava

Preuzimanje uređaja na vašoj adresi, popravak i dostava popravljenog uređaja.

Preuzimanje uređaja na vašoj adresi, popravak i dostava popravljenog uređaja.

Više od 30 godina uspješnog poslovanja.

Više od 30 godina uspješnog poslovanja.

Upišite se na našu mailing listu
i redovito pratite akcije, ekskluzivne ponude i novosti u našoj ponudi