Zadnje pretraživanoObriši sve
Nema rezultata za traženi pojam!
Laptop servis

Sve kvarove nastale na prijenosnom računalu, bilo da se radi o hardverskom ili softverskom problemu, popravljamo u najkraćem mogućem roku. I tako već 30 godina.

Detaljna dijagnostika prijenosnih računala

Kako bismo u potpunosti razumjeli što je potrebno učiniti kako bi vaše prijenosno računalo radilo najbolje, odnosno kako bi nakon otklanjanja problema ponovno funkcioniralo, prvo provodimo detaljnu dijagnostiku svih komponenti prijenosnog računala.

Dijagnostika podrazumijeva detaljnu analizu svakog od dijelova vašeg prijenosnog računala, kako bi u slučaju kvara bilo moguće što učinkovitije otkloniti problem, a pritom postići maksimalne performanse računala.

Profesionalni popravci

Već više od 30 godina uspješno otklanjamo različite kvarove na računalima. Nema takvog problema s kojim se mi nismo susreli. Kod nas možete biti sigurni da ćemo učiniti sve što možemo kako bi računalo vratili u prvotno stanje. Ponudit ćemo Vam uvijek najoptimalnije rješenje problema.

Preventivno održavanje

Osluškivanjem rada računala i reagiranjem na vrijeme, možete spriječiti skupe popravke. Ako primijetite da je vaš laptop postao bučniji i da se zagrijava više nego prije, vjerojatno je vrijeme da očistite i zamijenite termovodljivu pastu na procesoru. Radimo to vrlo pedantno i s termalnim pastama koje imaju visoku vodljivost.

Ako primjetite probleme kod otvaranja ili zatvaranja laptopa, razno pucketanje ili čudni zvukovi, vrlo vjerovatno je došlo do oštećenja nosača ekrana. Kod ovakvog problema je poželjno reagirati odmah, jer s vremenom se oštećenje povečava, te popravak takvog problema s vremenom postaje zahtjevniji i puno skuplji.

Preporučamo ažuriranje Vašeg operativnog sustava kako bi bili zaštićeniji. Također preporučamo upotrebu ozbiljnog antivirusnog programa, koji će za Vas sav posao odraditi u pozadini bez usporavanja rada računala. Naši korisnici najčešće odabiri NOD32 antivirusni program.

Nadogradnje i zamjena dijelova

Imate uređaj koji je malo stariji, ali još uvijek radi. Pitate se je li samo malo sporiji prema današnjim standardima ili je vrijeme za otpis? Nadogradit ćemo ga što je više moguće bržim i boljim komponentama, a nakon toga će puno bolje rješavati sve zahtjeve.

U našem webshopu imamo velik izbor odmah dostupnih rezervnih dijelova za laptope kao što su baterije, punjači, ekrani ili tipkovnice. Povezani smo s raznim europskim dobavljačima, pa možemo po povoljnoj cijeni  i u kratkom roku dobaviti originalne ili zamjenske rezervne dijelove za sve modele laptopa. Ovlašteni smo distributer PATONA i GREEN CELL baterija i punjača za razne elektroničke uređaje.

Sve vrste popravaka

Obavljamo sve vrste popravaka na laptopima, a ovdje su navedeni neki od servisa koje najčešće radimo. Kompletan cjenik naših servisnih usluga možete pronaći ovdje.

Izdvojene usluge


IT oprema, punjači i baterije za elektroničke uređaje, Smart home

IT oprema, punjači i baterije za elektroničke uređaje, Smart home

Brza dijagnostika, kvalitetni popravci i održavanje IT sustava

Brza dijagnostika, kvalitetni popravci i održavanje IT sustava

Preuzimanje uređaja na vašoj adresi, popravak i dostava popravljenog uređaja.

Preuzimanje uređaja na vašoj adresi, popravak i dostava popravljenog uređaja.

Više od 30 godina uspješnog poslovanja.

Više od 30 godina uspješnog poslovanja.

Upišite se na našu mailing listu
i redovito pratite akcije, ekskluzivne ponude i novosti u našoj ponudi