Zadnje pretraživanoObriši sve
Nema rezultata za traženi pojam!
Popravak kućišta laptopa

UZROK NASTANKA OŠTEĆENJA KUĆIŠTA LAPTOPA

Problem oštećenja kućišta prijenosnog računala uzrokuje veliku nelagodu i frustraciju za korisnike prijenosnih računala. Razlog zašto je kućište oštećeno je uglavnom zbog nepažnje, najčešće kada se dogodi da laptop padne iz torbe ili padne s stola . Prilikom pada se razbije plastika i ovisno o načinu pada prijenosnog računala, dolazi do oštećenja unutar samog kućišta (nosači, flat kabeli, panti ... itd.).

Početak problema nastaje kada se laptop počne otežano otvarati i zatvarati, kad ga je nemoguće otvoriti bez podizanja ili pucanja plastike, te kada se vide žice i panti ispod plastike. U ovakvim slučajevima napreže se i lcd ekran, pa može doći do njegovog lomljenja. S vremenom oštećenje može postati sve veće i zahtjevnije za popravak, pa stoga savjetujemo da čim primijetite bilo što od gore opisanog, odmah laptop donesete u naš servis.

POPRAVAK OŠTEĆENOG KUĆIŠTA LAPTOPA

Iako se ponekad čini da se takvi kvarovi ne mogu popraviti, naši serviseri popravljaju ih svakodnevno.Ako je nosač ekrana ( pant ) slomljen, isti se najčešće zamijenjuje. Panti su nosači kompletnog ekrana i s obzirom da se laptop često zatvara i otvara važno je da budu ispravne. U najvećem broju slučajeva dešava se da popuste nosači vijaka koji drže pante pričvršćenima, odnosno da se nosačipanti polome. Ako je potrgan nosač vijka, uspješno ga popravljamo posebnim tehnikama koje koristimo duži niz godina.

Dali je popravak moguć ovisi i o stupnju oštećenja. U krajnjem slučaju ako smatramo da je bolje zamijeniti određeni dio kućišta nego ići u popravak, ponuditi ćemo Vam zamjenu. Nakon obavljanja usluge popravka kućišta prijenosnog računala u našem servisu, dobivate potpuno funkcionalan laptop sa istim karakteristikama kao kada je bio novi.

U našem servisu imamo veliku bazu odmah raspoloživih rezervnih dijelova za laptope poput panti, ventilatora, flat kablova, dc konektora i ostalih. U slučaju da trebamo naručivati određeni rezervni dio, rok nabavke je najčešće između 7 i 14 dana.

Cijena popravka kućišta se najčešće kreće između 46,00 eur i 59,00 eur. Cijena ovisi o stupnju oštećenja laptopa i količini potrebnog vremena da se obavi popravak.

PROBLEMATIKA POPRAVKA KUĆIŠTA LAPTOPA


Ne pokušavajte sami zakrpati oštećeno kućište! Učvršćivanje mora biti izvedeno profesionalno, uz korištenje specifičnog radnog materijala. Posjedujemo višegodišnje iskustvo u takvim popravcima.

Mnogi korisnici su sami pokušali lijepiti. Pritom su koristili ljepila koja su svima dostupna. Ova ljepila nagrizaju plastiku laptopa, zbog čega spoj brzo olabavi, a onda lijepljenje više nije moguće! Nakon toga najčešće preostaje samo jedno rješenje, a to je zamjena kompletnog kućišta.. Na temelju iskustva znamo da URADI SAM varijante najčešće naprave više dodatne štete nego koristi. 


IT oprema, punjači i baterije za elektroničke uređaje, Smart home

IT oprema, punjači i baterije za elektroničke uređaje, Smart home

Brza dijagnostika, kvalitetni popravci i održavanje IT sustava

Brza dijagnostika, kvalitetni popravci i održavanje IT sustava

Preuzimanje uređaja na vašoj adresi, popravak i dostava popravljenog uređaja.

Preuzimanje uređaja na vašoj adresi, popravak i dostava popravljenog uređaja.

Više od 30 godina uspješnog poslovanja.

Više od 30 godina uspješnog poslovanja.

Upišite se na našu mailing listu
i redovito pratite akcije, ekskluzivne ponude i novosti u našoj ponudi