Zadnje pretraživanoObriši sve
Nema rezultata za traženi pojam!

Načini plaćanja online narudžbi

Gotovinom
Pouzećem iskazanu cijenu plaćate dostavljaču pouzećem po primitku robe, nema dodatnih troškova

Uplatom
Internet bankarstvom ili uplatnicom zatražite ponudu po kojoj vršite uplatu virmanom, općom uplatnicom ili internet bankarstvom, po primitku uplate isporučujemo robu.

Karticama on-line odjednom
Diners
MasterCard
Visa
Plaćanje karticom online vršite sigurnim protokolom putem WSPay sustava.

 

Karticama on-line na rate: 
Diners do 12 rata 
Visa/Mastercard/Maestro sve banke jednokratno
PBZ Visa i Maestro do 12 rata 
MasterCard max do 12 rata
PBZ Visa Premium do 12 rate
Erste Maestro/Visa do 12 rata
ZABA MasterCard do 12 rata
ZABA Visa do 12 rata

Plaćanje karticom online vršite sigurnim protokolom putem WSPay sustava.

 

Plaćanje u poslovnici

Gotovinom: u hrvatskim kunama (HRK)

Karticama odjednom:
MasterCard, Maestro, Diners, Visa, Visa Premium, 

Karticama na rate bez kamata:
PBZ Visa i Maestro do 6 rata
ZABA Mastercard, Visa i Maestro do 12 rata
DINERS do 12 rata

 

Uvjeti plaćanja

Kreditna kartica će biti terećena u valuti prikazanoj na ponudi/predračunu te izdanom računu. Vaši osobni podaci, kao i podaci o vašoj kreditnoj kartici, u potpunosti su zaštićeni. Prijenos podataka odvija se preko sigurnosnog servera.

Povrat (Refund) iznosa na kreditnu karticu se izvršava pod sljedećim uvjetima:

Povrat se može zatražiti u roku od 14 dana od kupnje, ako se ispune uvjeti navedeni u Uvjetima prodaje na linku - https://www.analogbit.hr/uvjeti-prodaje/66/page/ Povrat će biti proveden na isti način kao što je transakcija izvršena. U slučaju da nije moguće teretiti kreditnu karticu, zadržavamo pravo otkaza narudžbe ili da kupcu ponudimo alternativni način plaćanja. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja, molimo kontaktirajte nas na email prodaja@analogbit.hr

Prodajno mjesto – Analogbit

Sjedište: Ilica 132, Zagreb , OIB: 47933784437, T: +385 01 3775 346, T: +385 01 3776 562, E-mail: prodaja@analogbit.hr. Više detalja o Analogbit d.o.o. možete vidjeti na https://www.analogbit.hr/o-nama/67/page/

Izjava o zaštiti i prikupljanju osobnih podataka i njihovom korištenju

Ronis prikuplja samo nužne, osnovne osobne podatke kupaca koji su neophodni za ispunjenje poslovnih obveza. Prikupljeni osobni podaci strogo se čuvaju, koriste se samo u svrhe za koje su prikupljeni te je pristup istima omogućen samo ovlaštenim zaposlenicima. Svi djelatnici Analogbita i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Izjava o korištenju WSPay-a

Analogbit d.o.o. koristi WSPay sustav za online plaćanja.

WSPay je siguran sustav za online plaćanje, plaćanje u realnom vremenu, kreditnim i debitnim karticama te drugim načinima plaćanja. WSPay kupcu i trgovcu osigurava siguran upis i prijenos upisanih podataka o karticama što podvrđuje i PCI DSS certifikat koji WSPay ima. WSPay koristi SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka.

Izjava o konverziji

Sva plaćanja biti će izvršena u Hrvatskim kunama. Iznos koji će se naplatiti se dobiva kroz konverziju cijene u Eurima u hrvatske kune prema važećem tečaju Hrvatske narodne banke. Prilikom terećenja vaše kreditne kartice, isti iznos se pretvara u lokalnu valutu prema tečaju kartičnih kuća. Kao rezultat postoji mogućnost blage razlike od originalne cijene navedene na našim web stranicama.

Izjava o zaštiti prijenosa osobnih podataka

Zaštita osobnih podataka u skladu sa Općom uredbom o zaštiti podataka Europskog parlamenta i Vijeća broj 2016/679-Uredba te provedbe Opće uredbe o zaštiti podataka. WSPay kao izvršitelj provođenja autorizacije i naplate kreditnih kartica postupa s osobnim podacima u svojstvu izvršitelja obrade te sa osobnim podacima postupa u skladu sa Općom uredbom o zaštiti podataka Europskog parlamenta i Vijeća broj 2016/679 te prema strogim pravilima PCI DSS L1 regulative o zaštititi upisa i prijenosa podataka. WSPay koristi SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka. Osobni podaci koji se koriste u svrhu autorizacije i naplate odnosno u izvršavanja obveza iz Ugovora ili temeljem Ugovora, smatraju se povjerljivim podacima. WSPay osobne podatke ne obrađuje niti koristi osim u svrhe izvršenja ugovora autorizacije i naplate. WSPay jamči ispunjavanje svih uvjeta određenih važećim propisima o zaštiti osobnih podataka za izvršitelje obrade osobnih podataka, a osobito poduzimanje svih potrebnih tehničkih, organizacijskih i sigurnosnih mjera a to naročito potvrđuje i PCI DSS L1 certifikatom. 

Cijene

Istaknute cijene u našoj poslovnici mogu se razlikovati od ovih istaknutih na webshopu, zbog sasvim različitih sustava poslovanja i formiranja cijena. No uvijek u poslovnici možete zatražiti onu nižu cijenu, što ćemo odobriti prema mogućnosti.


IT oprema, punjači i baterije za elektroničke uređaje, Smart home

IT oprema, punjači i baterije za elektroničke uređaje, Smart home

Brza dijagnostika, kvalitetni popravci i održavanje IT sustava

Brza dijagnostika, kvalitetni popravci i održavanje IT sustava

Preuzimanje uređaja na vašoj adresi, popravak i dostava popravljenog uređaja.

Preuzimanje uređaja na vašoj adresi, popravak i dostava popravljenog uređaja.

Više od 30 godina uspješnog poslovanja.

Više od 30 godina uspješnog poslovanja.

Upišite se na našu mailing listu
i redovito pratite akcije, ekskluzivne ponude i novosti u našoj ponudi